Gizlilik politikası · Son güncelleme 19 Eylül 2026
Fotoğrafların sana ait kalır.
PicDecide tamamen cihazında çalışacak şekilde tasarlandı. Bu politika, uygulamanın hangi erişimlere ihtiyaç duyduğunu ve bu erişimleri nasıl kullandığını açıklar.
Fotoğraf erişimi
PicDecide, seçtiğin fotoğrafları göstermek ve silmek üzere ayırdığın fotoğraflar için istek göndermek amacıyla Apple Fotoğraflar üzerinden erişim ister. Fotoğraflar PicDecide sunucularına yüklenmez. Fotoğraf erişimini istediğin zaman iOS Ayarları'ndan değiştirebilirsin.
PicDecide; ay veya yıl, albüm, ekran görüntüsü grubu ve gösterim sırası seçebilmen için fotoğrafların tarihini ve Apple Fotoğraflar albüm üyeliğini okur. Bu işlemlerin tamamı cihazında gerçekleşir.
Silme ve kurtarma
Bir fotoğrafı sola kaydırmak veya silme eylemini seçmek, fotoğrafı silinmek üzere ayırır. Apple Fotoğraflar değişikliği uygulamadan önce kendi sistem onayını gösterir. Silinen fotoğraflar Apple Fotoğraflar'ın kurtarma ve saklama davranışına tabi olur.
Cihazdaki ilerleme
Kaldığın yerden devam edebilmen için PicDecide, incelenen ve silinmek üzere ayrılan fotoğrafların Apple Fotoğraflar kimliklerini korumalı yerel uygulama alanında saklar. Fotoğrafların kopyaları saklanmaz, bu kayıt yedeklemeye dahil edilmez ve hiçbir yere gönderilmez. Uygulamadaki İlerlemeyi Sıfırla seçeneğiyle silebilirsin.
Değişiklikler
PicDecide'in veri işleme biçimi değişirse, değişiklik yürürlüğe girmeden önce bu sayfa güncellenir. Yukarıdaki tarih geçerli sürümü gösterir.
İletişim
Gizlilik soruları için PicDecide destek sayfasından bize ulaşabilirsin.